lunes, 9 de diciembre de 2013

Article

La festa del cinema 

Fa aproximadament una setmana es va dur a terme a tota Espanya  la cinquena festa del cine, que fa finalitzar amb un èxit sense precedent.  Aquest esdeveniment permetia  anar al cinema per 2,90 euros, preu bastant reduït pel que és la mitjana en un dia normal, 8’90 euros. Aquesta jornada es va desenvolupar durant els dies 22,23 i 24 d’octubre.

En primer lloc, s’ha de dir que gràcies a aquesta iniciativa es van vendre 1.513.948 entrades a tota Espanya en el transcurs d’aquests tres dies. Un 550 % més espectadors respecte la setmana anterior, amb altres paraules  que amb aquest fet podem verificar que la gent no és que no vagi al cinema perquè no li agraden les pel·lícules que hi ha a la cartellera, sinó que no hi van a causa del elevats preus que tenen les entrades.

En segon lloc, gràcies a l’assistència massiva d’espectadors, els propietaris dels cinemes van recaptar grans quantitats de diners. Però s’ha de tenir en compte que encara que  s’hagi produït, com he dit anteriorment, una gran recaptació, aquesta no seria suficient per poder mantenir totes les activitat i personal  que estan involucrats en el món del cinema.  

En definitiva, encara que el preu de les entrades és molt elevat, si no fos així, no es podria mantenir, ni produir l’estil de  cinema que s’està realitzant en aquesta dècada, amb estrelles reconegudes arreu del món, amb grans efectes especials, etc.

En contraposició, segueixo creient que el preu de les entrades  hauria de ser més reduït, i així augmentaria l’assistència, tal com ha passat amb la posada en marxa de la festa del cinema. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario