martes, 31 de diciembre de 2013

Analitzem un bloc educatiu

En aquest bloc anomenat “El Racó de l’Infant” es pot veure que el que és penja són activitats o elements important que poden ser d’utilitat per a altres mestres, ja que podem veure que hi ha una activitat on es pot veure la roda de les emocions que utilitza una mestre. Per altre banda en aquet bloc també hi ha penjats diferents contes que es poden utilitzar per ensenyar diferents coses  com la fada setmana i els seu set fill, que es pot utilitzar per ensenyar els dies de la setmana. Per explicar tot aquest continguts hi ha una gran quantitat d’imatges. En alguna entrada  he pogut veure un video i també audio.

Aquest bloc tenint en compte la classificació del llibre es pot classificar dintre dels blocs de mestres (individual), ja que no hi ha treballs dels alumnes, no s’utilitza a l’aula i únicament hi ha penjats materials escolars que utilitza la que fa les publicacions, etc. La distribució d’aquest bloc consisteix en una barra a la part superior. En aquesta barra hi ha els diferent apartats de la pàgina.

Les entrades acostumen a ser activitat que altres mestres poden utilitzar  en les seves classes. I conseqüència d’això esta clar que aquest bloc va dirigit a altres mestres.


Finalment, la interactuació amb aquesta pàgina es fa per mig de comentaris. 

El bloc educatiu analitzat és el següent: El racó de l'infant

No hay comentarios:

Publicar un comentario