miércoles, 27 de noviembre de 2013

Bon Comunicador


Andreu Buenafuente 


Andreu Buenafuente Moreno (Reus, 24 de gener 1965) és un humorista, presentador, periodista, lector i productor de televisió català. És el fundador de la productora audiovisual El Terrat- una de les accionistes de La Sexta- i des de la qual ha creat un bon nombre de diferents formats televisius. 

Podeu trobar més informació: 

lunes, 25 de noviembre de 2013

Taxonomia de Bloom



La Taxonomia de Bloom és un llistat de les habilitats i processos del pensament que poden aparèixer en les tasques escolars (i per tant ser objecte d'avaluació).

La taxonomia estructura les habilitats jeràrquicament, de manera que no es pot pretendre assolir les d'ordre superior sense tenir dominades les d'ordre inferior.

Segons el que diu: http://ca.wikipedia.org/wiki/Taxonomia_de_Bloom

Site grup B

Més infromació: 

http://phobos.xtec.cat/fsala/biblio/documenta/taxonomia_bloom.pdf

http://www.xtec.cat/~cbarba1/webquest/tasques/taxonomBloom.htm

domingo, 24 de noviembre de 2013

Scoop It


Eina que ens permet cercar informació d’un tema concret per mig de les etiquetes. 

http://www.scoop.it/t/pdi-tabletes

Twitter


Aquest servei permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters, denominats tweets, tuits, o piulades.

Aquestes actualitzacions es mostren a la pàgina de perfil de l'usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l'opció de rebre-les. L'usuari original pot restringir el seguiment d'aquests missatges només per part dels membres del seu cercle d'amics, o permetre el seu accés a tots els usuaris, que és l'opció per defecte.

Segons diu: http://ca.wikipedia.org/wiki/Twitter

viernes, 22 de noviembre de 2013

Treball col·laboratiu

   

Realització d'una presentació del Drive sobre els ordinadors portàtils i els llibres digitals a les aules, mitjançant el treball col·laboratiu.