viernes, 27 de septiembre de 2013

Voki.

     

Voki és un servei gratuït que permet crear avatars personalitzats, que es mou i parla el text prèviament introduït. També  permet publicar Voki a qualsevol blog, lloc web o perfil.
És una ítem molt úyil per tal de fer presentacions o com a guia d'idiomes per tal d'ajudar amb la pronunciació de forma lúdica.



Webquest

Edu3.cat


Les webquest és una unitat didàctic de recerca guiada, utilitzant els recursos d’internet. S’utilitza per tal de treballar un tema concret, mitjançant una història per tal d’aconseguir una sèrie d’informació en unes pàgines concretes d’Internet.


L’objectiu principal d’aquestes pàgines és que l’alumnat aprengui a dur a terme un treball col·laboratiu, i millora la seva  comunicació i també  per que els alumnes aprenguin a utilitzar les l’ús de tecnologies per realitzar una cerca d’informació. 

En el video de l’edu3.cat es veu com es posa en marxa una Webquest que tractava un tema de les constel·lacions zodiacals, en el qual els alumnes havien de buscar informació sobre la que se’ls havia assignat, per mig del que determinava la webquest, per tal de treballar el contingut determinat. 

Presentació.


Hola!

Em dic Laia Seró, tinc 18 anys, visc a Barcelona, i actualment  estic cursant el primer curs del grau d'educació primària a Blanquerna.

En a quest blog trobareu un conjunt d'activitats realitzades l'assignatura de GITIC.

Benvinguts al meu blog!